Modele de dovleci

by Gabi Rose on February 17, 2019

Dovlecii sunt un décor soins nu trebuie sa iti lipseasca DIN Casa sau DIN Gradina. Chiar daca nu sarbatoresti Halloween-UL American, MAcar de dragul celor MICI poti sa te distrezi decupand coaja tare a unui dovleac. Am gasit cel mai simplu Tutorial pe site-ul Marthei Stewart si cateva idei de sculpturi de la cele mai simple pana la unele laborioase. Pregplus cutitul, si treci la treaba! 1. se alege un dovleac Cat mai sanatos si cu o forma Cat mai bine proporata. 2. se taie capacul cum doriti: rotund, hégazonal, etc. Gaura trebuie sa fie destul de Larga pentru a permite sa introduceti mana in intériul dovleacului. Scoateti cu mana Cat mai multe seminte iar apoi cu o lingura razuiti si scoateti pulpe dovleacului. Dovleacul trebuie sa Ramana curat inauntru.

3. puneti PE dovleac sablonul modelului pe care l-ATI ales. Puteti LIPI cu Banda adeziva sablonul PE dovleac. Dupa ce ATI pus sablonul cu un cutit micut, un AC gros sau un Cui puteti face Gauri in dovleac urmarind liniile modelului. 4. introduceti un cutit MIC sau MIC ferastrau in liniile gaurite si CONT sa taiati formeLe, una dupa Alta. Taiati cu Mare grija urmarind cu Atentie gaurile facute antérieur. 5.

Dupa ce ATI finalizat cioplirea puneti o mica Lanterna sau o lumanare in dovleac si priviti cum lumineaza in noaptea de Halloween! Afla in continuare cum poti sa sculptezi un dovleac, urmand cativa pasi simpli si usori. Transforma-TI dovleacul intr-un felinar Scarry, potrivit pentru o Seara Magica de Halloween! Ai doua optiuni. Fie folosesti clasicele lumanarele pe care sa le asezi intr-un Pahar si ai grija sa mai decupezi o Gaura in spatele dovleacului pentru o Buna ventilatie. Nu Lasa nicioadata dovleacul cu lamanarea aprinsa nesupravegheat. -Atunci Când nu expui dovleacul, încercă să îl păstrezi Într-un Loc uscat şi răcoros. Aşa va rezista mai mult;-Limitează timpul în Care ţii dovlecii aprinşi. Dacă sunt expuşi prea mult timp la căldură se vor USCA şi se vor strica; Daca VEI folosi Luminite cu FIR pentru a Ilumina Creatia, atunci trebuie sa II mai pregatesti o mica Gaura in partea de Jos PE unde sa Scoti cablul de Alimentare. Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare DIN Lumea occidentală, EA răspândindu-se în Secolul al XIX-Lea prin intermediul imigranților irlandezi DIN Statele Unite ale Americii.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: